Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Εμπορικός Σύλλογος > Προφίλ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, ιδρύθηκε το 1994 από 53 εμπόρους της πόλης της Ελασσόνας.

Ο σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικός με σκοπό τη διαφύλαξη, τη μελέτη και την προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών συμφερόντων των μελών του, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.


 

Η ίδρυση του είχε ως στόχο τη συνένωση όλων των δυνάμεων της αγοράς για τη συστηματική αναζήτηση, προώθηση και επίλυση κάθε θέματος που αφορά τον εμπορικό κόσμο καθώς και τη συνεργασία του με άλλους εμπορικούς συλλόγους για την καλύτερη επίτευξη των στόχων του.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας ανήκει στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και στην Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι στην εποχή των μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών, οικονομικών και τεχνολογικών, στην οποία ζούμε ο σύλλογος συνεχίζει να αγωνίζεται για δημιουργία και πρόοδο με το ίδιο μεράκι που διέθετε στο ξεκίνημά του.

Η σχέση του εμπορικού κόσμου με το σύλλογο είναι στενή και αυτό επαληθεύεται από την σημαντική αύξηση του αριθμού των μελών μέσα σε λίγα χρόνια.

Η ύπαρξη του Εμπορικού Συλλόγου δεν οφείλεται σε καμία δημόσια αρωγή παρά μόνο στην ενεργό παρουσία του Έλληνα εμπόρου που βασίζεται πάντα στις δικές του δυνάμεις για ανάπτυξη και πρόοδο.

Για την εκπλήρωση του σκοπού αυτού ο Σύλλογος απευθύνεται στις Δημόσιες αρχές, στην τοπική αυτοδιοίκηση, τις συνεταιριστικές οργανώσεις, τους αγροτικούς συλλόγους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους διαφόρων κοινωνικών ομάδων για κάθε ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά συμφέροντα των μελών του και για την διαμόρφωση, την λήψη και την εφαρμογή των αποφάσεων, που αφορούν τα κοινά επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα των μελών τους και γενικότερα τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.


 
Μέλη του Συλλόγου:
Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όσοι μετέρχονται κατά κύριο και σύνηθες επάγγελμα εμπορικές πράξεις.
 

Από το σημείο αυτό μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση Μέλους του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.

 
 
 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz