Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

01/07/2013
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, στην προσπάθειά του να καταγράψει τα προβλήματα τις ανησυχίες και τις προτάσεις , του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, αποφάσισε την διενέργεια έρευνας με την μορφή ερωτηματολογίου. Το προϊόν της έρευνας θα αποτελέσει την β

Αγαπητέ συνάδελφε καταστηματάρχη,

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, στην προσπάθειά του να καταγράψει τα προβλήματα τις ανησυχίες και τις προτάσεις , του εμπορικού κόσμου της πόλης μας, αποφάσισε την διενέργεια έρευνας με την μορφή ερωτηματολογίου. Το προϊόν της έρευνας  θα αποτελέσει την βάση για την διαμόρφωση δράσεων με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων.

Δεδομένου ότι στις ερωτήσεις των ερωτηματολογίων δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, η καταγραφή των ειλικρινών στάσεων των συμμετεχόντων είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα μπορέσει να αποτυπώσει τα πραγματικά προβλήματα και τις ανάγκες του εμπορικού κόσμου και των επιχειρηματιών της πόλης μας και της επαρχίας Ελασσόνας γενικότερα .

Συνάδελφε καταστηματάρχη μέλος ή μη μέλος του συλλόγου μας, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να συμπληρώσεις την έρευνα – ερωτηματολόγιο, θα μας βοηθήσει να χαράξουμε μια νέα πορεία και να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην νέα 20αετία. του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας.

 

Υ.Γ.    Το ερωτηματολόγιο είναι αναρτημένο στην διεύθυνση www.esel.gr, και μπορείτε να το κατεβάσετε, να το συμπληρώσετε και να το αποστείλετε ηλεκτρονικά στο info@esel.gr ή στο  φαχ 2493029591.

Περισσότερες πληροφορίες >

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz