Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

30/12/2013
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, «ζαχαροκάρνο ζυμωτή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013, στην Αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη», σε ένα κλίμα εορταστικό, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας,  «ζαχαροκάρνο ζυμωτή» σε συνεργασία με το Γυμναστήριο «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», την ΚΕΔΕ και την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας.

            Μια μαγευτική βραδιά απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι, με πολύ χορό, σε μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση των τμημάτων χορού του γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ», του κ. Ανδρέα Μπόλλου και με πολλές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Δημητρίου Τσιαβέ.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να γευτούν παραδοσιακά γλυκίσματα, αλλά και την «Πρωτοχρονιάτικη Χορτόσουπα του Αη Βασίλη», την οποία δημιούργησαν και προσέφεραν το τμήμα μαγειρικής του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Λάρισας, αποτελούμενο από καθηγητές και μαθητές της σχολής, σε ένα μπουφέ που διοργανώθηκε στο χώρο υποδοχής.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση πλούσιων δώρων, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και των τοπικών καταστημάτων.  

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz