Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

03/07/2015
Απάντηση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας κ Δημητρίου Οικονόμου

 Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια επιστολή του φίλου μου, όπως και ο ίδιος με αποκαλεί άλλωστε, Θεόδωρου Τζιώλα, την οποία όμως υπογράφει με την ιδιότητα του γραμματέα οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας !!!!!. Παρόλο που οι καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας  την παρούσα χρονική στιγμή δεν συνάδουν με προσωπικές αντιπαραθέσεις, θέλω ωστόσο να παραθέσω την θέση μου για την επιστολή που δημοσιεύτηκε και έχει ως στόχο το πρόσωπό μου.

Αντιπαρέρχομαι το χαρακτηρισμό «κατάπτυστο ψήφισμα», το οποίο προσάπτει στο ψήφισμα της ΕΣΕΕ ο κος. Τζιώλας, καθόσον θεωρώ ότι όσοι το διαβάσανε είναι σε θέση να διακρίνουν τον λόγο για τον οποίο έγινε η κίνηση αυτή από τους Εμπορικούς Συλλόγους ανά την Ελλάδα, να  καταλάβουν το νόημα των προτροπών που αναγράφονται σε αυτό,  καθώς επίσης έχουν και την κρίση και την αντικειμενικότητα να αξιολογήσουν εάν τους βλάπτουν ή τους ωφελούν, ανεξάρτητα από τα πολιτικά πιστεύω του καθενός μας.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια που διατελώ Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης μας, είμαι πάντα δίπλα στους καταστηματάρχες συναδέλφους μου και προασπίζομαι τα συμφέροντά τους. Δέχομαι τις απόψεις και πρωτίστως τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ακόμα και εάν είμαι αντίθετος με την επικρατούσα και πλειοψηφούσα άποψη. Δεν θα μπορούσα ως εκ τούτου να αρνηθώ την απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, τα ανώτερα συνδικαλιστικά μας όργανα,  αλλά και την απόφαση του δικού μας Συλλόγου για την ενημέρωση των συναδέλφων μας, με την διακίνηση του συγκεκριμένου ψηφίσματος.

Τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, τις κρατάω για τον εαυτό μου, σεβόμενος πρωτίστως την θέση του Προέδρου στον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας, χωρίς να προσπάθησα  ποτέ να επιβάλλω την πολιτική μου θέση σε κανέναν.

 Κλείνοντας, αγαπητέ φίλε Θόδωρε, θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή σε κάτι που προφανώς διέφυγε της προσοχής σου και σε οδήγησε να δημοσιεύσεις την επιστολή που απευθύνεις, ατυχώς, προσωπικά σε μένα.         Το συγκεκριμένο ψήφισμα δεν φέρει πουθενά την υπογραφή μου, σε αντίθεση με την επιστολή σου, που υπογράφεται με την ιδιότητά σου ως γραμματέα οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας. Θα μου επιτρέψεις ωστόσο να χρησιμοποιήσω μερικές εκφράσεις από το συγκεκριμένο ψήφισμα, συστήνοντας  ψυχραιμία, ηρεμία σε όλους και νηφάλια σκέψη, που είναι και οι μοναδικοί καλοί σύμβουλοι σε καιρούς κρίσης, γιατί άλλοι προβληματίζονται και αγωνιούν για την βιωσιμότητα της μικρομεσαίας τους επιχείρησης και  τους κόπους μιας ζωής και άλλοι για το πολιτικό τους μέλλον.

 

Με τιμή

Δημήτρης Οικονόμου

 

 

Περισσότερες πληροφορίες >

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz