Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

07/07/2017
Πρόσκληση Ενημερωτικής Εκδήλωσης για τα Πνευματικά Δικαιώματα και η νέα συμφωνία ΚΕΕ – Αυτοδιαχείρισης την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 στις 7 μ.μ.

Το Επιμελητήριο Λάρισας διοργανώνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 7 μ.μ. ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Πνευματικά δικαιώματα και τη νέα συμφωνία Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Αυτοδιαχείρισης. Η εκδήλωση αφορά όλες τις επιχείρησεις που παίζουν μουσική και είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων (εστίαση & διασκέδαση, καφέ-μπαρ, παραδοσιακά καφενεία, μουσικές σκηνές, ξενοδοχεία, γυμναστήρια, σχολές χορού κλπ)
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα ειναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης κ. Γιάννης Γλέζος. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν ειναι
α) Πνευματικά δικαιώματα
β) Υπόχρεοι πληρωμής & υφιστάμενη κατάσταση
γ) Η νέα συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης
δ) Οι νέες τιμές που διαμορφώνονται από τη συμφωνία ΚΕΕ - Αυτοδιαχείρισης
ε) Υποβολή αίτησης στην Αυτοδιαχείριση μέσω του Επιμελητηρίου Λάρισας
στ) Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Η ενημερωτική εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ελασσόνα, στη διεύθυνση Γ.Ολυμπίου & Αλαμάνας και ώρα 7 μ.μ.
Όσοι επιχειρηματίες παραβρεθούν στην εκδήλωση (είτε στο κεντρικό κτίριο του Επιμελητηρίου είτε στo Παράρτημα), θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στον κ. Γλέζο.

Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Επιμελητηρίου στο youtube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή στο κανάλι προκειμένου να ενημερωθούν κατά την έναρξη μετάδοσης.

 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz