Επιλογές >>
 
   
 
 
 
 
 
 

Ενημέρωση > Νέα / Ανακοινώσεις

 
Αναλυτική παρουσίαση...

21/09/2017
Δελτίο Τύπου Γενικής Συνέλευσης 2017


Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, στα γραφεία του συλλόγου, κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το καταστατικό, που κοινοποιήθηκε στα μέλη, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

  1. Διοικητικός - Οικονομικός Απολογισμός  &  απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Εξελεγκτικής και Εφορευτικής επιτροπής,  Διοικητικού Συμβούλιου και Αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕ Θεσσαλίας
  3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις - τοποθετήσεις μελών της Γ. Σ.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε βάσει του καταστατικού με την εκλογή τριμελούς προεδρείου και ορίστηκε ως Πρόεδρος Γενικής Συνέλευσης ο κ. Θωμάς Κίτσης.

Στο πρώτο μέρος αυτής παρουσιάστηκε ο διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Οικονόμου  και στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός από την ταμία του συλλόγου κα Νόπη Ξυνού.

Ο πρόεδρος κ. Οικονόμου υπέβαλλε προς έγκριση  τον ισολογισμό χρήσης 2017 και  τον προϋπολογισμό χρήσης 2018, κατέθεσε την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής και εφόσον τα μέλη της Γ.Σ. ενημερώθηκαν για τα πεπραγμένα της διοίκησης ενέκριναν τον διοικητικό-οικονομικό – απολογισμό και τον προϋπολογισμό 2018 του Δ.Σ., καθώς και την έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το σύλλογο και γενικότερα συζητηθήκαν πολλά θέματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες της περιοχής και στη συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα να τοποθετηθούν όλα τα μέλη της Γ.Σ., να εκφράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να πραγματοποιηθεί ένας γόνιμος διάλογος.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη από τις 9:00 το πρωί έως και τις 21:30 το βράδυ θα διεξαχθούν οι Εκλογές του  Συλλόγου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου (οδός: Κ. Οικονόμου 43).

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τον Εμπορικό Σύλλογο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 12:00 το μεσημέρι, στην εφορευτική επιτροπή στα γραφεία του συλλόγου.


 
 
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Γεωργάκη Ολυμπίου και Αλαμάνας
40200 Ελασσόνα
Τηλ: 24930 29591
Ε-mail: info@esel.gr
 
 
Copyright © 2011 Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας
Created and Hosted by Itbiz